STILL WATERS RUN DEEP

Fra 21. juni til 21. september indtager Odense bys store skulpturtudstilling hele indre by.

Fra dens traditionelle plads i Eventyrhaven bevæger den sig denne sommer ind igennem bymidtens baggårde og pladser -og videre ud langs Odense Å. 20 af de mest markante og anderkendte kunstnere på den danske og internationale kunstscene har skabt skulpturer til byen i en rute gennem forskellige tider, stemninger og locations. Fra det mytologiske til det samtidige former SKULPTUR ODENSE 14 en oplevelse af mængden af aflejrede lag og rumlige og tidsmæssige dimensioner, der findes foldet ind i hinanden i eventyrbyen.

Still Waters Run Deep tager afsæt i byen som form, hvor det immaterielle og det stemningsmæssige blander sig med den konkrete materielle sansning. Spor, følelser, glemte epoker, dramaer og sansninger træder frem med værkernes intervenering i byen.

Udstillingen kurateres af Charlotte Sprogøe og præsenteres dette år af et samlet felt af byens største kunstinstitutioner: Odense Bys Kunstfond, Brandts, Det Fynske Kunstkademi, Gæsteatelieer Hollufgård,Fyns Grafiske Værksted og Odense Kommunes By og Kultur forvaltning.